ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ eSHOP

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ: ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ eShop ΜΟΝΟ ΜΕ €500

Αναρωτιέστε γιατί οι ανταγωνιστές σας πουλάνε περισσότερο από εσάς?
Διπλασιάστε λοιπον κι εσείς το τζίρο της επιχείρησής σας πουλώντας τα προϊόντα σας στο δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα!
Τα στατιστικά της αγοράς λένε μόνο την αλήθεια! €5 δις είναι ο τζίρος του ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ελλάδα το 2017-2018. Αυτά απολαμβάνουν περί τις 7.000 επιχειρήσεις με διαδικτυακό κανάλι πώλησης (eShop). 1 στους 3 Έλληνες πλέον πραγματοποιεί τη 1 από τις 2 αγορές του Online! Οι “online” καταναλωτές στην Ελλάδα ξεπερνούν τα 3,5 εκατ. Ξοδεύουν δε €1.500 κατά μέσο όρο/έτος!
Μην αφήνετε τα προϊόντα σας ορατά μόνο στη…γειτονιά. Διαθέτουμε τις γνώσεις και την εμπειρία να σας κάνουμε να πρωτοπορήσετε στον κλάδο σας με online πωλήσεις 24 ώρες το 24ωρο! Με το νέο σας e-shop αυξάνετε τις πωλήσεις σας σε όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό αν το επιθυμείτε.
Εσείς γιατί να μένετε εκτός αυτής της αγοράς τη στιγμή που η ύπαρξη ενος ηλεκτρονικού καταστήματος αποδεδειγμένα ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΙ το τζίρο μιας επιχείρησης μέσα σε μερικούς μήνες;
Σε αυτή τη σελίδα δεν θα σας αναλύσουμε τεχνικά όλες τις παροχές που προσφέρουμε όπως κάνουν άλλες εταιρείες. Σας εγγυώμαστε όμως ότι σας παρέχουμε ότι πιο σύγχρονο, στην πιο ανταγωνιστική τιμή της αγοράς και με ΔΩΡΕΑΝ συμβουλευτική και υποστήριξη από το Α εώς το Ω.
Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για μια δωρεάν συνάντηση στο χώρο σας προκειμένου να αναλύσουμε εμείς τις ανάγκες σας και τη δυναμική σας και να συζητήσουμε από κοντά τις δικές σας επιθυμίες σε συνδυασμό με τις δικές μας προτάσεις!
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ: ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ eShop ΜΟΝΟ ΜΕ €500. Επικοινωνήστε μαζί μας!